Количество
|
Стоимость
|
||
|
Готовий шоколад рожевого кольору.
Рожевий полуничний гарячий шоколад на основі справжнього ruby шоколаду. Ruby шоколад- це четвертий вид шоколаду, поряд з темним, молочним та білим. Він не має класичного шоколадного смаку, а має ягідний присмак.
Спосіб приготування:
Гарячим: 20г на 200мл добре гарячої води / молока.
Холодним: 20г шоколаду, налити трохи гарячої води / молока, добре розмішати в пасту, долити холодним молоком / водою (200мл), додати льоду
Склад: подрібнений ruby шоколад, сухе знежирене молоко, сухе цільне молоко, цукор, масло какао 5%, емульгатор: соєвий лецитин, ароматизатор полуниця, натуральний екстракт м'яти.
Вміст какао-продуктів 60%.
Харчова цінність на 100г сухого продукту: білків 7,3г, вуглеводів 82,7г, жирів 5,6г. Калорійність: 410,8ккал