Количество
|
Стоимость
|
||
|
Можна готувати молочний шейк чи м'яке морозиво.
Шейк – добре збити шейкером, капучинатором, блендером, міксером.
Морозиво - для приготування у фризері або домашній морожениці.
Приготування молочного шейку:
20грам (2 чайні ложки) на 300-350мл молока або 200мл води. Змішайте (ложкою, шейкером, капучинатором, блендером, міксером). Додайте лід, прикрасьте вершками, топінгом чи посипкою.
Приготування м'якого морозива:
1. Суміш розчинити у 3-х літрах води
2. Залити у бункер фрізера / мороженицю.
Склад: цукор, натуральні молочні вершки, загущувачі, натуральний ароматизатор, харчовий барвник.
Харчова цінність на 100 г продукту: білків 6,9г, вуглеводів 74,9г, жирів 12,6 г. Калорійність: 441 ккал
Вага: 1кг