Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарячий шоколад з класичним ірландським лікером - неначе в чашку гарячого шоколаду ми додали краплинку бейлізу.
Приготування: 2-3чайні ложки на чашку (200-300мл) гарячого молока. Добре розмішати.
Кількість молока можна збільшувати або зменшувати на власний смак. Наші гарячі шоколади питні рідкі.
Склад: цукор, какао, сухе молоко, сіль, ароматизатор лікер.
Харчова цінність на 100г сухого продукту: білків 9,9г, вуглеводів74,8 г, жирів 4,6г.
Калорійність на 100г сухого продукту: 379,6 ккал
Калорійність на порцію (20г): 76ккал
В баночці 200грам шоколаду, це 10 порцій