Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарячий шоколад з марципаном. Горіхово-мигдальний смак, на основі подрібненого бельгійського шоколаду.
Приготування: 2-3чайні ложки на чашку (200-300мл) гарячого молока. Добре розмішати.
Кількість молока можна збільшувати або зменшувати на власний смак.
При приготуванні можуть утворювати грудочки, адже це справжній подрібнений шоколад. Щоб цього уникнути можна приготувати так: в чашку насипати шоколад, налити трошки гарячого молока, розмішати в пасту без грудочок. Долити гарячим молоком, ще раз розмішати.
Склад: подрібнений бельгійський шоколад (цукор, какао маса, знежирений какао-порошок, ароматизатор ваніль), знежирений какао-порошок, цукор, сухе знежирене молоко, сіль, ароматизатори. Мінімальний вміст какао-продуктів 55%. Мінімальний вміст какао-масла 11%.
Харчова цінність на 100г сухого продукту: білків 10г, вуглеводів 64,5г, з них цукрів – 36г, жирів 11,7г, з них насичені - 11,7г.
Калорійність на 100г сухого продукту: 403,4ккал
Калорійність на порцію (20г): 81ккал
В баночці 200грам шоколаду / 10 порцій
Безкоштовна доставка при замовленні від 6 баночок гарячих шоколадів / молочних коктейлів / фруктових лимонадів (не діє на товари зі знижкою)