Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарячий шоколад із солоною карамеллю. Ніжний смак гарячого шоколаду з карамеллю, легкий солонуватий післясмак.
Склад: цукор, какао, сухе молоко, сіль, ароматизатор карамель.
Харчова цінність на 100 г продукту: білків 9,9 г, вуглеводів 73,8 г, жирів 4,6 г. Калорійність: 375,6 ккал
Спосіб приготування:
20г (2 чайні ложки) на 200-300мл молока.
- Налити в посуд молоко, насипати шоколад
- Розмішати
- Розігріти стімером кавомашини, ретельно розмішуючи
Також можна просто ретельно розмішати ложкою шоколад у гарячому молоці.
Наші гарячі шоколади питні рідкі.